, , , ,

Kosmetikos naujovės: spalvotas tušas plaukams, žalias serumas veidui, itališki fitoliai

10:36


Panašu, kad kosmetikos gamintojai ypač pasistengė pavasarį užburti mūsų akis ir užkariauti širdis. Norisi spalvų, ryškumo, naujų pojūčių, egzotikos? Šito visko yra su kaupu. Pradėsiu nuo to, nuo ko aš negaliu atitraukti akių - nuo balkšvų matinių „Ere Perez“ buteliukų su spalvomis viduje. Žiūriu į žalią serumą veido odai ir negaliu atitraukti žvilgsnio.

„Ere Perez“ spalvoti stebuklai

Žalią glotnutį veidui? Kodėl gi ne! Serumas (27 svarai/30 ml) su dykumų augalu quandong, arba saldžiavaisiu santalu lietuviškai. Šis dykumų vaisius turi dukart daugiau vitamino C nei apelsinai ir geba sumažinti odos senėjimo požymius, ramina sudirgusią odą. Serumo sudėtyje yra ir kitokio supermaisto: chlorofilo, špinatų lapų, vitamino E, aviečių sėklų aliejaus. Žaliasis serumas pagirdo odą enzimų bei vitamino A kokteiliu.

Dar vienas sveiko proto išjungėjas - „Ere Perez“ papajų SOS balzamas (23,5 svaro/30 gr). Jis geltonas! Multifunkcinis balzamas su kokosų, kanapių aliejais, chia, greipfutų aliejumi ir fermentuota papaja. Odai, rankjoms, pėdoms, kūnui, plaukams, viskam. Nuo sausumo ir skilinėjimo, vabzdžių įkandimų, randams ar uždegiminei odai. Balzame gausu cinko, magnio ir kalio, kurie ramina ir gydo odą.


Jei spanguolinis „Ere Perez“ lūpų ir paakių sviestas (21,5 euro/10 gr) būtų raudonas, sakyčiau, švenčiame Lietuvos šimtmetį. Bet panašu, kad jis bespalvis, o spanguolėms atstovauja jų ekstraktas. Man neaišku, kodėl šis gaminys pavadintas sviestu, nes sudėtyje pirmas vanduo ir savo esme tai yra kremas. Na bet gal tikrai riebus.

Nauji Laimės Kiškūnės fitoliai

Tiesiai iš saulėtos Italijos iki Lietuvos atvažiavo du įdomūs fitoliai - levandų fitolis (9,2 euro/30 ml) ir citrinų fitolis (10 eurų/30 ml). Abu ekologiški, abu pagaminti ypač tyro alyvuogių aliejaus pagrindu. Tikras itališkas produktas nuo-iki.

Levandos gaivina, citrinos šildo. Labiau citrinos įdomios, nes tokio dalyko kaip citrinų fitolis gal net ir nemačiusi, bet esant katei nesinori būti vaikščiojančia jos atbaidymo priemone.

„Pacifica“ tušas-serumas blakstienoms

JAV „Pacifica“ berods pernai pristatė naują savo kūrinį - pusiau tušą, pusiau serumą blakstienoms „Pacifica Dream Big Lash Extending Mascara“ (18,99 svaro/7,1 gr), bet su įsigijimu buvo reikalų. Kažkodėl gamintojas nutarė, kad „Iherb“ gali prekiauti viskuo, išskyrus šį tušą, kurio platinimas buvo patikėtas kitai parduotuvei.

Na bet štai, ratas apsisuko ir šis tušas-serumas su dvigubu šepetėliu, kokosų aliejumi, vitaminu B ir rudųjų dumblių ekstraktu atkeliavo į Didžiosios Britanijos „Naturisimo“ parduotuvę ir problemų jį įsigyti nebeliko.

Spalvotas tušas plaukams

Tapo madinga plaukus dažyti ryškiomis elektrinėmis, arba kaip tik pastelinėmis spalvomis ir tam rinkoje yra įvairių priemonių: ilgalaikių dažų, trumpalaikių dažų, nuplaunamų tušų ar kreidelių. Kad ir kaip stengiausi rasti ką nors tokio, tačiau švarios ar ekologiškos sudėties, pavyko tik vaikiškus plaukų tušus Prancūzijoje rasti.

„Namaki“ siūlo šešių spalvų plaukų tušus (12,59/7,5 ml): mėlyną, raudoną, oranžinį, violetinį, žalią ir rožinį.

Žinau, vaikiška, bet ką dabar :)

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)