, , ,

„Martina Gebhardt“: damaskinių rožių losjonas veidui

11:37


Gebhardt rožių losjonas
„Martina Gebhardt“ rožių losjonas

Rožės yra klasikinis moteriškumo simbolis, tačiau atrandame jas skirtingais gyvenimo tarpsniais ir mėgstame nevienodai. „Natural ID“ autorėms teko bandyti ir naudoti mažiausiai tris rožių  kremų/losjonų interpretacijas - pagal „Dr.Hauschka“, pagal „Argital“ ir pagal „Martina Gebhardt“. Savo dabartines simpatijas atiduodame pastarosios gamintojos rožių losjonui „Martina Gebhardt Rose Lotion“ dėl jo universalumo, kvapnumo bei lengvumo.

„Martina Gebhardt“ rožių losjonas yra gaivi, ne per riebi ir ne per lengva, nuostabiai rožėmis kvepianti priemonė kasdieninei veido odos priežiūrai. 

Šis losjonas pirmiausiai griauna stereotipą, kad jei kremas/losjonas yra ekologiškas, o tai reiškia, su augaliniais aliejais, jis būtinai bus riebus ir riebins odą, galbūt sunkiai gersis. „Martina Gebhardt“ losjonas viską daro priešingai - jis yra lengvas, oriškas, jo visiškai nesijaučia ant odos ir jis jokiu būdu jos neriebina, susigeria lengvai ir greitai.

Losjono ašis - senovinė Damasko rožė dviem pavidalais. Panaudotas damaskinių rožių ekstraktas ir damaskinių rožių spagirinė esencija. Damaskinė rožė tinka tinka visų tipų odai, taip pat sausai ir brandžiai. Ji odą gaivina, drėkina, jaunina, didina jos elastingumą.

Sunku nusakyti bet kurį kvapą, tačiau ypač - rožių kvapą dėl jo turtingumo ir daugialypiškumo. „Martina Gebhardt“ losjone rožių kvapas yra ne per saldus ir ne per aitrus, nerėkiantis. 

Perskaitę losjono sudėtį įsitikinsite, kad jo sudėtis gana trumpa - vanduo, alyvuogių aliejus, odą minkštinantis ir drėkinantis lecitinas, stiprus antioksidantas hamamelių vanduo. 

Kodėl šis losjonas mums save pateisino? Jis gerai drėkina odą, mažina raudonį. Suteikia jai sveiko užpildymo jausmą, ypač, kai ji pasausėja. Po losjono įsigėrimo, oda lieka matinė ir gaivi, atsigavusi.

Viena iš „Natural ID“ autorių šį losjoną naudoja visus metus ir visais sezonais.

Dėl subtilaus kvapo, savo lengvumo „Martina Gebhardt“ rožių losjonas peržengia amžiaus ribą į priešingą pusę ir nėra skirtas išimtinai brandžioms moterims. Manome, kad jis tiktų ir galėtų patikti ir jaunoms merginoms.

  • „Martina Gebhardt“ rožių losjono kaina yra apie 7,19 euro/30 ml, įsigyti galima „Violey“
  • „Sveiki produktai“prekiauja „Martina Gebhardt“ rožių kremu, už 2,7 lito galima įsigyti 2 ml mėginuką

„Martina Gebhardt Rose Lotion“ sudėtis, INCIWater (Aqua), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil°, Lecithin*, Rosa Damascena (Rose) Extract°, Hibiscus Sabdariffa Extract°, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water°, Cetyl Alcohol, Cetearylalcohol, Spagyrische Essenz von Rosa Damascena (Rose) Extract°, Aurum, Argentum, Sulfat, Aroma*, Geraniol**, Citronellol**.

Jums dar gali patikti

2 komentarai (-ų)

  1. Teikiu pirmenybę tiems produkrams, kurių sudedamųjų dalių sąrašas trumpesnis, nei 20 pavadinimų. Šio losjono sąrašiukas labai viliojantis, tik kam tas auksas su sidabru įrašyti? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Leisk išsisukti paprasčiausiu būdu :) Duodant nuorodą į merginos, kuri dirba „Livinn“, tinklaraštį ir komentarą po tekstu: http://bryyla.blogspot.com/2014/08/mg-mano-mylimiausia.html Iš esmės, tai yra šaltinio vandens druskų pėdsakai :)

    AtsakytiPanaikinti