, , , , , , ,

Dovana: geriausia iš „Kvapų namų“

07:30


Visuomet pradžiugina praktiškos dovanos ir 100% atvejų būnu laiminga, gavusi „Kvapų namų“ dovanų čekį. Tiek dėl to, kad ten turiu mėgiamų ir nelabai pakeičiamų gaminių, tiek dėl to, kad kiek bežiūrėsi, „Kvapų namai“ nuolat pasiūlo ką nors naujo, ko dar neturėjai ir ką norėtųsi pabandyti.

Šįsyk iš savo užburto mėgiamų dalykų rato beveik ir neišklydau.
1. Tobulai tinkantis lūpdažis Nr.18, apie kurį rašiau ir rodžiau, kaip atrodo ant lūpų. Priminsiu, kad jis yra rausvai kreminių bugenvilijų (Bougainvillea) spalvos, šalto tono matinis lūpdažis.

Nors „Kvapų namai“ neseniai pristatė keturis naujus matinius lūpdažius, man nė vienas jų nenurungė Nr.18. Taip, jie kur kas labiau matiniai ir, sakyčiau, ant odos atrodo stipresnio, ryškesnio pigmento, gal kiek sausesnio dengimo. Bet suradus tai, kas tobula, nežinau, kokie turi būti tie naujieji, kad į juos iškeisčiau aštonioliktąjį.


Bendroje nuotraukoje lūpdažis atrodo beveik juodas, todėl pasiskolinau nuotrauką iš „Kvapų namų“ tinklapio, kad nevaikštant po senus įrašus galėtumėte tiksliau įsivaizduoti, kokia reali jo spalva:

„Kvapų namų“ nuotrauka

2. Citrinvyčių CO2 ekstraktas. Turėjau mažą buteliuką nuo praėjusių metų, bet vasara dar tik prasideda, jis ne toks riebus, kaip būtų bazinis aliejus, padeda odai saugotis kenksmingų saulės spindulių ir puikiai tinka giliai drėkinančiam veido odą miksui su alaviju. Kaip tik sezono pradžios proga.

3. Tiek giriu žaliąją citriną kaip dezodorantą ir taip ji man patinka, bet vėl nutinka taip, kad ekstra situacija, nėra kaip jos naudoti ir aš vėl atsisuku į tai, kas parduodama. Praėjusią savaitę pagyriau „Kvapų namų“ dezodorantą „Aksominės tuopos“ ir būčiau jį įsigijusi vėl, tačiau jo atsargos lentynoje buvo pasibaigę. Iš įdomesnių variantų pasirodė esančios „Laukinės gėlės“.

Jei į „Aksomines tuopas“ pilamas santalmedžio hidrolatas, tai į „Laukines gėles“ - čampakų vanduo. Belieka nukristi iš malonumo. Nepigus tas čampakų vanduo ir jį leidžiu sau retomis progomis, nors kvapas patinka taip, kad.... Džiugu, kad „Kvapų namų“ gaminiai nesudurstyti tarsi iš reikalo ir labai taupant, o pagaminti nepagailint išskirtinių medžiagų.

Kvapas gėliškas, bet ne saldainiškas. Lengvas, tačiau turi gilumo - labai malonus. Kaip ir „Aksomines tuopas“, „Laukines gėles“ pirkėjai taip pat mėgsta dėl jų nuostabios, kvepališkos kompozicijos. Pritariu, kad būtų geri tokie kvepalai, o pats kvapas sudarytas iš šalavijų, čampakų, snapučių ir vetiverijų puokštės. Kaip ir tuopų atveju, nuo prakaito kvapo saugo alūnas, kurį galima įsigyti ir vieną - kaip gryną kristalą.

Kadangi tai dovana, kainų nerašysiu. Tik lūpdažio ir dezodoranto sudėtis :)

„Kvapų namų“ lūpdažio Nr.18 sudėtis, INCI: Prunus Armeniaca Kernel Oil, Cera Flava, Kaolin, Illite, Mangifera Indica Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Ricinus Communis Seed Oil, Carnauba Acid Wax, Iron oxides.

„Kvapų namų“ dezodoranto „Laukinės gėlės“ sudėtis, INCI: Salvia Sclarea Flower/Leaf/Steam Water*, Michelia Champaka Flower Extract, Potassium Alum, Sclerotium Gum, Picea Mariana Leaf Oil*, Cinnamomum Camphora Leaf Oil, Vetiveria Zizanoides Root Oil*, Geranium Macrorrhizum Herb Oil.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)