, , ,

„Bellàpierre“ kabukis biriai pudrai

07:34



„Bellàpierre“ kabukį* biriai pudrai gavau su „Naturisimo“ makiažo dėžute. Tai pirmas kasdieninis, ne kelioninis kito gamintojo pudros šepetėlis, nes iki šiol 90 proc. atvejų naudojausi JAV „Everyday Minerals“ pagamintais šepetėliais mineralinei pudrai, o rankinėje - „EcoTools“ sudedamu šepetėliu„Bellàpierre“ šepetėliu likau patenkinta ir neabejoju jo švelnumu bei kokybe.

„Bellàpierre“ kabukis pagamintas su sintetiniais šereliais, o tai reiškia, kad bus pakankamai švelnus odai, išspręstas ir gyvūnų teisių apsaugos aspektas. 

Tankus, gerai „paima“ mineralinę pudrą ir paskirsto ją ant odos.




Šereliai turi standumo, kurie šepetėliui neleidžia išskysti, darantis makiažą. Kartu noriu pastebėti, jog standumas nereiškia, jog šereliai šiurkštūs odai - tikrai ne, nors „Everyday Minerals“ šepetėliai mano akimis yra švelnesni, nes šereliai minkšteni. Tačiau „Everyday Minerals“ šepetėlių galvutės yra mažesnės nei „Bellàpierre“, nes tikėtina, kad didesnis tokių ypač minkštų šerelių kiekis sunkiau išlaikytų gamintojo suteiktą formą.

Kabukio švelnumas man buvo pats svarbiausias niuansas, tačiau neturiu jam nė mažiausios pastabos.


Niekad neturėjau tokios trumpos rankenos kabukio, bet ji patogi tiek laikant šepetėlį rankoje, tiek dažantis. Jo laikymui nereikia jokio indo, užtenka pastatyti ant plokščio paviršiaus.





„Bellàpierre“ kabukio kaina „Naturisimo“ parduotuvėje yra 25,49 svaro, „Love Lula“ tinklapyje - 29,99 svaro. Lietuvoje „Bellàpierre“ prekiauja „Bioteka“, tačiau nežinau, ar tik pačia kosmetika, ar ir aksesuarais.

Ar už „Bellàpierre“ kabukį mokėčiau visą kainą, nuoširdžiai nežinau. Ji tokio lygio, kiek Europos internetinėse kosmetikos parduotuvėse ir kainuoja kabukiai, tačiau amerikietiški „Everyday Minerals“ šepetėliai yra ne ką prastesnė ir pigesnė alternatyva.

*Kabukis yra makiažo šepetėlis su trumpa rankena ir tankiais šereliais.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)