, , , ,

„Inika“ saldaininis lūpų blizgis / swatches

09:09


Australijos įmonės „Inika“ gamybos lengvas lūpų blizgis „Inika Ultimate Lip Tint Candy“, įsigytas kaip „Naturisimo“ makiažo dėžutės turinio dalis. Universalios rusvos spalvos, subtiliai blizgantis ir labai švelnaus pipirmėtės aromato.

Kaip jau sakiau, tai pirma mano grožio dėžutė, kadangi lengvai prieinamų su nenatūralia kosmetika nenoriu, o tas, kurios domintų, sunkiau gauti, nesinori įsivelti į prenumeratas ir panašiai. 


Bet šio eksperimento dėka pradedu suprasti, kodėl moterys ir merginos tokias dėžutes mielai įsigyja: visko nemažai, įdomu išbandyti ir susidaryti nuomonę, ar pasiryžtum pirkti viso dydžio pakuotę. Ar už simbolinę kainą gauti kažką, ko negalėtum ar nepasiryžtum įpirkti.


Spėju, kad statistiškai daugiau moterų pagalvotų, ar pirkti blizgį už 15,5 svaro, ar negalvodamos įsimestų į krepšelį. Kaip ir dauguma, aš pagalvočiau, nepaisant simpatijų šiai kosmetikai.


„Inika“ lūpų blizgio
pliusai:


  • Gerai drėkina,
  • Patogiai ir minkštai dengiasi,
  • Paslepia pasausėjimus ir pašerpetojimus,
  • Subalansuotai pigmentuotas,
  • Švelniai ir neerzinančiai kvepia pipirmėtėmis,
  • Elegantiška, patogi pakuotė.
Minusą išskirčiau vienintelį, tačiau lemiamą - aukšta kaina.

Šį blizgį su malonumu sunaudosiu, apgyvendinau jį savo rankinėje ir mielai juo dažausi, tačiau už pilną kainą jo nekartočiau: man ji atrodo per didelė už tai, kas iš dalies yra lūpų dažai, iš dalies - lūpų balzamas.

Pažiūrėkite, kaip „Inika blizgis“ žiūrisi ant lūpų:


Tikrai dailu ir tinka visokiems atvejams bei progoms, jei tik negąsdina kaina.

Kalbant apie pipirmėtes, jos nešaldo lūpų - tik suteikia gaivinantį, neįkyrų aromatą.

„Inika“ lūpų blizgio sudėtis, INCIHelianthus annuus (Sunflower) oil, Euphorbia cerifera (Candelilla) wax, Ricinus communis (Castor) oil, Cocos nucifera (Coconut) oil, Copernicia cerifera (Carnauba) wax, Butyrospermum parkii (Shea) Butter, Theobroma cacao (Cocoa) Seed Butter, Mentha piperita (Peppermint) oil, Natural flavour, Tocopherol, Silicon Dioxide, Mica CI 77019, Iron Oxide CI 77491, Iron Oxide CI 77492, CI 77499, Ti02 77901.

Lūpų blizgio kaina - 15,5 svaro/3,2 gramo.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)