, , , , ,

Du nebrangūs akių pieštukai: „Alterra“ ir „Avril“

09:48


Alterra akių pieštukas

Pastaruoju metu pamėgau išgrynintą akių makiažą ir nešešėliuoju viso voko, o pieštuku brėžiu liniją, kurią sutvirtinu ir paryškinu biriais šešėliais. Eksperimento vardan nepirkau brangių pieštukų, nes kas nežino paprastos tiesos: jei netiks ir nepatiks, bus gaila išleistų pinigų. Mano kosmetinėje šiuo metu yra du nebrangūs, tiksliau, gal ir pigiausi rinkoje „Alterra“ ir „Avril“ pieštukai.

„Alterra“ yra vokiškas ekonominis kosmetikos prekės ženklas. Dalimi „Alterra“ asortimento prekiauja „Drogas“, tačiau dekoratyvinė kosmetika Lietuvos taip ir nepasiekė. „Avril“ yra prancūziškas gaminys, supurtęs tenykštę rinką žemomis sertifikuotos ekologiškos kosmetikos kainomis.

„Avril“ pieštukas yra tamsios mėlynos spalvos, su trupučiu švytėjimo, kuris ant odos nėra ryškus ir tinka biuro makiažui. Mano spalva, tokios norėjau ir tokia man patinka. Pieštukas minkštas, brėžia smagiai. Kaip jis vienas išsilaikytų - nežinau, nes visuomet ant viršaus naudoju ir šešėlius.

„Alterra“ pieštukas, nors atrodo, kad spalva gali būti ir pilkšva, ir melsva, ir žalsva, yra pilkas į švelnų melsvumą. Taipogi minkštas, smagus naudoti.

Abu patinka vienodai, tai matosi nuotraukose - iš jų likę tik galiukai.

Pliusus išvardinau, dabar laikas minusams. Po vieną minusą parašyčiau abiems, todėl gaunasi lygiosios :)

Pieštukais piešiau jų nešildžiusi ir nedrėkinusi, abu buvo laikyti tomis pačiomis sąlygomis ir vienodoje temperatūroje. Taigi, „Alterra“ pieštukas brėžia liniją, žymiai švaresnę nei „Avril“. Tuo tarpu „Avril“ kartais reikia pataisyti ir pavalyti. Iš kitos pusės, „Avril“ laikosi geriau ir nusitrina sunkiau nei „Alterra“, nors iš esmės dienos pabaigoje greičiausiai net nepasakyčiau, kuriuo dažiausi iš ryto. Man jie vienodai geri.



„Avril“ pieštukas kainuoja 3 eurus, pirktas www.mondebio.com„Alterra“ pieštuką gavau dovanų, jis Vokietijoje kainuoja 4,95 euro.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)