, , ,

„Odylique“ supervaisių serumas odai

07:53

ekologiškas serumas veidui

Didžiosios Britanijos gamintojo „Odylique“ supervaisių serumas odai mano rankose atsidūrė, kai gavau pavasario grožio dėžutę iš „Naturisimo“ elektroninės parduotuvės. Supervaisių serumą įsivaizdavau kaip vitaminingą tyrelę, tačiau realiai tai yra kelių aliejų ir ekstraktų mišinys, skirtas odos regeneravimuisi paskatinti. Bet paprasta nereiškia prasta - šis serumas užkariavo mano simpatijas ir sukėlė norą pakartoti, tik jau nusiperkant didesnį kiekį.

Minkštumas ir nugesinta spalva

„Odylique“ supervaisių serume yra du ypač ryškiai odą galintys nudažyti ingredientai: erškėtuogių ir šaltalankio uogų ekstraktai. Abu esu naudojusi po vieną ir žinau, kaip kruopščiai reikia nutaikyti mažytį lašą, kad veidas netaptų oranžinis.

Kartu jie, taip pat granatų sėklų ekstraktas yra jaunystės eliksyrai odai. Juose esantys antioksidantai, vitaminai, riebiosios rūgštys atgaivina odą, jaunina ją, didina jos elastingumą bei atsparumą aplinkos veiksniams, taip pat ir saulei, spartina kolageno gamybą. Be to, jie skatina atsinaujinti audinius, didina suglebusios, brandžios odos elastingumą, šviesina pigmentines dėmes, balina strazdanas.

Pagrindu pasirinkti švelnūs avokadų ir simondsijų aliejai, kurie veikia kaip minkštikliai ir kartu padeda odos paviršiuje formuoti drėgmės išlaikymui būtiną hidrolipidinę plėvelę. Rozmarinų lapų ekstraktas yra konservuojanti medžiaga.

Pirmas įspūdis buvo ir jis nepasikeitė, kad serumas yra minkštas. Taip yra todėl, kad ne veltui sudėtinių dalių sąrašą pradeda baziniai avokadų ir simondsijų aliejai. Jie priduoda komfortiško riebumo ir iki maksimumo sušvelnina koncentrato užtepimą.

Ryškiais pigmentais pasižyminčių ekstraktų atskiedimas baziniais aliejais kartu nugesina ir ryškią šaltalankių, erškėtuogių spalvą. Tampa nesvarbu, vieną ar du serumo lašus įsilašinsite, didelio skirtumo tai nepadarys.




Poveikis odai

Minkštas ir glotnus „Odylique“ supervaisių serumas patiko odai. Mėgstu kartais ją palepinti eškėtuogių, šaltalankių aliejais arba ekstraktais, nes ji gerai į juos reaguoja ir regimai pagerėja tiek jos tonusas, tiek spalva. Šiuo atveju, viename buteliuke gaunu visas mėgiamas medžiagas ir plius, labai malonu naudoti.

Po šio serumo, kurį jau išnaudojau iki paskutinio lašelio, oda atsigavusi, elastinga, geriau paruošta, tikiuosi, saulėtam sezonui. Nes pavasario šiemet kaip ir nebuvo, iškart peršokome į vasarą, kuri, tikiuosi, leis bent kažkiek pasigaminti vitamino D!

„Odylique“ supervaisių serumo sudėtis, INCIPersea gratissima fruit oil*, Simmondsia chinensis seed oil*, Rosa canina fruit extract*, Punica granatum seed extract*, Hippophae rhamnoides fruit extract*, Rosmarinus officinalis leaf extract*.
*- organic.
„Odylique“ supervaisių serumo mėginys kainuoja 2,95 svaro/3 ml, viso dydžio buteliukas 33 svarai/30 ml. Man labiausiai prie širdies tarpinis variantas, kurį turi „Livinn“: 12,41 euro/8 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)