, ,

„Mytao“ ekologiški citrusiniai kvepalai

10:23


natūralus tualetinis vanduo

Vokietijos gamintojo „Taoasis“ ekologiški kvepalai „Mytao“, pavadinti „One“. Lengvo citrusinio aromato, bet ne plokšti“, gaivūs kvepalai, kurie tinka tiek vyrams, tiek moterims.

Kvepalus vertinti ir juos aprašyti sunku, nes kvapas individualus reikalas. Bet atsispiriant nuo žinomo fakto, kad citrusiniai kvapai patinka praktiškai visiems, šie kvepalai turi mažai šansų neįtikti. Na nebent labiau prie širdies sunkūs, rytietiški, saldūs kvapai ir iš principo nemėgstate kompotėlių.

„Mytao“ kompoziciją sudaro žaliosios citrinos (laimai), citrinos, sandalmedis bei švitrūnas. Ant odos jie išlieka padorų laiką, tačiau kaip ir visi natūralūs kvapai labiau jaučiasi ant paties žmogaus, o ne aplinkiniams. Jeigu šiais kvepalais papurkštumėte plaukus, aromatas jaustųsi ir vakare. Tačiau prisimenant, kad kvepaluose yra citrusinių, nepurkškite tiesiai ant odos, kur pasiekia saulė - oda gali sujautrėti, atsirasti dėmių.

Mano nuomone, kvepalai subalansuoti ir harmoningi, smagūs naudoti ir kaip matosi nuotraukoje - nemažai ir nunaudoti.

Užskaitau ir kvepalų pakuotę: elegantiškas stiklo buteliukas su mediniu kamščiu.

Pamenu, perkant nemažai reikšmės turėjo ir tai, kad kvepalų kiekis pakankamas ir kaina ne 50 eurų. Pats tas tiek pabandyti, tiek paskui džiaugtis naudojant.

Įdomi jų gamintojo „Taoasis“ pavadinimo kilmė. Jis sudarytas iš dviejų žodžių: kiniško TAO ir arabiško OASIS, o verčiamas kaip gyvenimas harmonijoje su gamta.

„Mytao Organic Perfume one“ sudėtis, INCIAlcohol Denat., Parfum*, Limonene*, Citral*, Geraniol*, Linalool*, Citranellol*, Farnesol*, Eugenol*, Benzyl Alcohol*, Benzyl Benzoate*, Benzyl Cinnamate*, Isoeugenol*, Cinnamyl Alcohol*.
* From natural essential oils and extracts

Kvepalus pirkau Vokietijos www.violey.com, jų kaina 14,99 euro/15 ml.

Jums dar gali patikti

1 komentarai (-ų)

  1. o tik natūralius kvepalus naudojate, ar ir normalius? internetu geromis kainomis galima rasti visokių nišinių, išskirtinių, patiktų jums

    AtsakytiPanaikinti