, ,

„Ecotools“ kelioninių šepetėlių rinkinys

09:26

„Ecotools“ kelioniniai makiažo šepetėliai

Dar pusė metų prieš akis, jei ką, bet šis „EcoTools“ kelioninių šepetėlių rinkinys „Holiday set“ pretenduoja tapti pačiu nesėkmingiausiu metų pirkiniu. Trys kompaktiški šepetėliai turėjo tapti paprasčiausiu, mažiausiai sveriančiu pasirinkimu vežtis į kelionę, bet taip pasielgusi aš pasigailėjau. Turiu „EcoTools“ uždengiamą šepetėlį pudrai nešiotis rankinėje, bet kaip tyčia jo korpusas atsiklijavo, buvo pritvirtintas ir paliktas namuose džiūti - nenorėjau rizikuoti, kad iškris vėl.

Pagrindinė šio rinkinio problema yra tokia, kad taip ir liko neaišku, kokio tipo makiažo priemonėms jis skirtas, ypač pudros šepetėlis. Kadangi man visiškai netiko biriai, darau prielaidą, kad greičiausiai kompaktinei.

„EcoTools“ aprašymas teigia, kad šepetėliai pagaminti iš bambuko ir perdirbtų medžiagų. Pudros šepetėlis tinka tiek biriai, tiek kompaktinei pudrai, kirstas - linijai šalia blakstienų brėžti, o akių šešėlių šepetėlis - vokams ir iššviesinti zoną po antakiu.

Didžiausia bėda buvo su pudros šepetėliu. Lengvas ir kompaktiškas, bet jam trūko standumo ir tankumo tam,  kad gerai pakabintų birios mineralinės pudros ir jau tuo labiau neįmanomas dalykas įtrinti ją šepetėliu į veido odą. Nusivyliau, nes dėl sudėties mineralinė pudra duoda veidui fizinę apsaugą nuo saulės ir karštose, saulėtose šalyse man mažiausiai reikia, kad turėčiau nepanaudojamą įrankį šiam tikslui pasiekti.

Dėl savo linkimo, pudros šepetėliu buvo galima tik švelniai vedžioti po veidą tikintis, kad kažkiek pudros ant jo pasiliks.



Akių šešėlių šepetėliui didelių priekaištų neturiu, nors per atostogas galima puikiausiai apsieiti ir be jų. O jei prireiktų - tokio šepetėlio gali visiškai pakakti.

Kirstas šepetėlis vėlgi su klaustuku. Gamintojas jį numatęs akių linijai brėžti, nors ant veido dar yra ir antakiai, kurių paryškinimas ir sutvarkymas yra ne ką mažiau svarbus nei akys. Ar dabar tik Lietuvoje merginos ir moterys dėl antakių pamišę? Man atrodytų logiškiau, jei trečias šepetėlis būtų skirtas antakiams: vos platesnis ir kad kita jo pusė pasibaigtų šepetėliu antakiams iššukuoti, tvarkingai suguldyti. 

Kadangi antakiams vežiausi bevardį pigų šepetėlį, pernai pirktą „Droge“, man kirstas „EcoTools“ šepetėlis nebuvo aktualus. Bet kai vienas šepetėlis iš esmės netinka ir nepatinka, o kiti ant ribos, kyla klausimas, kam išvis gabentis nepanaudojamus dalykus? Geriau jau susirinkti savo šepetėlių atostogų rinkinį iš to arsenalo, kuris naudojamas kasdien.

Nusivyliau, neužskaitau ir nerekomenduoju.

„EcoTools“ šepetėlių rinkinys pirktas JAV parduotuvėje www.iherb.com, kaina - 5,98 JAV dolerio, dabar sumažinta iki 3,98 dolerio.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)