, , ,

„Alima Pure“ kontūravimo pudra / swatches

09:37


Toliau tęsiu pažadą rodyti realias makiažo priemonių spalvas. Arba tokias, kokias jas pavyksta pagauti man. Šįkart  - JAV „Alima Pure“ kontūravimo pudra.

Būna-pasitaiko, kad gamintojas turi vieną produktą kategorijoje. Tačiau tokiu atveju jis turi būti toks universalus, kad tiktų absoliučiai daugumai pirkėjų. Bet šįkart tikrai ne tas atvejis.

„Alima Pure“ išleidus į rinką šią kontūravimo pudrą, ją pristatė Karmen tipažo modelis: ryški, tamsaus gymio moteris, ant kurios makiažas žiūrėjosi įspūdingai. Iki tol bendrovė siūlė penkių atspalvių bronzantus, pradedant nuo turinčių porcelianinę odą, baigiant tamsios odos savininkėmis.

„Alima Pure“ kontūravimo pudra buvo sukurta bendradarbiaujant su „žaliojo makiažo“ specialiste Kristen Arnett. Gamintojos teigimu, ši pudra gerai pigmentuota, skirta išryškinti kaulų struktūrą, skruostikaulius bei veido kontūrą.

Nesu kontūravimo priemonių gerbėja, bet šią pudrą norėjau pamatyti gyvai, kadangi ji yra vienintelė savo kategorijoje, turint omenyje „Alima Pure“ asortimentą.

Kai gavau ir pamačiau, teko sutikti su draugės nuomone, kad tai keistas dalykas. Lieka neaišku, kuo ji pranašesnė ar kodėl turėtų pakeisti nuostabius „Alima Pure“ bronzantus, kurie neturi to lengvai ryžo atspalvio ir yra palaipsniui rundantys, atsižvelgiant į pirkėjos odos spalvą ir pasirinkimą.

Nuotraukoje matosi, kaip ši kontūravimo pudra atrodo ant neutralaus atspalvio šviesios odos.

Visos pakuotės nepirkčiau, kadangi neišeitų pritaikyti pagal tiesioginę paskirtį.

„Alima Pure“ kontūravimo pudros sudėtis, INCI: Mica (CI 77019). May contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499). Nothing more.

„Alima Pure“ kontūravimo pudros mėginys kainuoja 1,75 JAV dolerio, visa pakuotė 20 dolerių/4,5 gramo.


Gamintojo nuotrauka:
                                                                                          „Alima Pure“ nuotrauka

Jums dar gali patikti

2 komentarai (-ų)

  1. O man ši kontūravimo pudra labai patinka ir tinka, nors tikrai nesu itin tamsios odos, naudoju Warm 3 atspalvio Alima pure pagrindą. Svarbu nepadauginti, vos prisiliesti šepetėliu, išsklaidyti ir super, sudaro lengvo šešėlio įspūdį. Man ji kaip tik atrodo neturi ryžo atspalvio, kurį matau tam tikslui naudodama netgi šviesesnį bronzantą.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visuomet džiugu, kai žmogus nusiperka kažką ir tas kažkas jam tinka :)

      Sprendžiant pagal šiltą Jūsų odos toną, „Sombre“ kontūravimo pudra ir turėjo teoriškai labiau tikti, nei netikti. Aš iš jos naudotojų kategorijos iškrentu, nes matote, kaip ant blyškios ir šalto tono odos sužaidžia „Sombre“ spalva - nuotraukoje tas tiksliai atsispindi. Panašaus tipažo draugei ji irgi netiko dėl tos pačios priežasties. Na, gal tokioms kaip mes „Alima Pure“ sukurs antrą kontūravimo pudros spalvą ateityje :)

      Panaikinti