, ,

„Aubrey Organics“ drėkinantis kondicionierius plaukams

08:08


JAV bendrovės „Abrey Organics“ gaminamas plaukus drėkinantis „Rosa Mosqueta“ linijos kondicionierius su erškėtuogių aliejumi ir obuolių ekstraktu. Pirktas į draugiją tokios pat serijos šampūnui - naudoti poroje, kaip vienas kitą papildančius gaminius.

Priešingai, nei į lyderio poziciją įsiveržęs „Aubrey“ šampūnas-dvynys, perlamutrinio blizgesio turintis kondicionierius netapo mano mylimiausiu.

„Aubrey Organics“ kondicionierius, cituojant gamintoją, atstato drėgmę plaukuose ir stiprina, jis tinka dažytiems plaukams ir saugo jų spalvą.

Mano vertinimu, erškėtuogių ir obuolių kondicionierius „Rosa Mosqueta: Vibrant Hydration“ drėkina plaukus, juos saikingai suminkština, padidina apimtį. Tuo patiko.

Nepatiko, nes su laiku jis, jei taip galima išsireikšti, perdrėkina plauką, jį kiek per daug sukietindamas. Akivaizdu, kad plaukams pritrūksta maitinimo ir noriu ar nenoriu, bet šalia jo turiu turėti labiau maitinantį kondicionierių, kad galėčiau kartas nuo karto juos kaitalioti.

Dar vienas niuansas - kvapas. Šio kondicionieriaus kvapas iš buteliuko yra saldus, saldainiškas - kaip ir šios linijos šampūno. Tačiau bandant jį paskirstyti, įgauna visiškai kitokį, labiau techninį, beveik tepalinį kvapą. Pirmą kartą taip nutikus nevalingai puoliau dar kartą apžiūrėti buteliuką, ar kondicionierius tikrai tas. Tas, bet kvapas 100 proc. nesutampa su šampūno kvapu.

Kalbant apie sudėtį, man ji patiko. Riebusis alkoholis pradžioje (Cetyl Alcohol), erškėtuogių, migdolų, nakvišų ir kiti aliejai, alavijo sultys, įvairūs ekstraktai, vitaminai C ir E. Žinoma, taip pat obuolių ekstraktas.

Vien dėl sudėties mielai naudočiau, tačiau nepatiko ilgalaikis poveikis.

„Aubrey Organics“ kondicionieriaus „Rosa Mosqueta: Vibrant Hydration“ sudėtis, INCIAqua, Cetyl Alcohol, Glycerin, Rosa Rubiginosa (Rosa Mosqueta) Seed Oil*, Alcohol Denat. (38b, Lavender), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Fragrance‡‡, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil*, Brassica Campestris/Aleurites Fordi Oil Copolymer, Citrus Grandis (Grapefruit) Extract, Ascorbic Acid (Vitamin C), Equisetum Hyemale (Horsetail) Extract, Tussilago Farfara (Coltsfoot) Leaf Extract, Malus Domestica (Apple) Fruit Cell Culture Extract, Calendula Officinalis Extract*, Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Extract*, Melissa Officinalis (Balm Mint) Flower/Leaf/Stem Extract, Foeniculum Vulgare (Fennel) Seed Extract, Humulus Lupulus (Hops) Flower Extract, Tocopherol (Vitamin E), Xanthan Gum.
*Organic
‡‡ Natural isolate blend sourced from essential oils


Už „Aubrey Organics“ kondicinierių mokėjau 3,95 JAV dolerio/118 ml, tačiau deja, jis išimtas iš prekybos „Iherb“ parduotuvėje. Pabandyti buvo galima mažesnės talpos pakuotę: 3,04 JAV dolerio/59 ml, tačiau tokia irgi nebegaminama. Lieka galimybė įsigyti pilną kondicionieriaus pakuotę: 8,91 JAV dolerio/325 ml.

Lietuvoje pilnos talpos kondicionieriumi „Rosa Mosqueta: Vibrant Hydration“ prekiauja „Livinn - sveiki produktai“, kaina 13,68 euro/325 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)