, , ,

„Khadi“ aliejus veidui ir kūnui „Pink Lotus“

08:21


Tik prasideda rytais rudeninės šalnos, iškart norisi odą apgobti minkštu ir lengvu, puoselėjančiu aliejumi. Šiandien pristatau lengvą ajurvedinį Indijos gamintojo „Khadi“ aliejų mišinį „Pink Lotus“ (rausvasis lotosas), skirtą odos sebumui balansuoti. Antiseptikas, gydantis uždegimus ir šiaip labai malonus naudoti. Be to, nuostabaus kvapo.

Šis aliejų mišinys pagamintas su riešutiniu lotosu, kuris yra nacionalinė Indijos gėlė ir simbolizuoja dieviško grožio pavyzdį. Ar žinojote, kad lotosas yra valgomas? Kepamas, verdamas, troškinamas (šaknys), iš jo kuokelių ruošiama arbata, sėklos barstomos kaip pagardas. Ir, sakoma, labai maloniai kvepia.

„Pink Lotus“ aliejų mišinys skirtas mišriai odai, jis kvėpintas levandų, Himalajų kedrų ir kvapiųjų kanangų (Ylang Ylang) eteriniais aliejais. Palyginti su kita bandyta „Khadi“ kompozicija „Viola“, kurios kvapas yra saldus, jis skiriasi vienu pagrindiniu komponentu - pastarojo mišinio aromate dominuoja vanilė.

Tuo tarpu „Khadi“ lotosiniame aliejuje daugiausiai levandų eterinio aliejaus, kuris mišinio kvapo nenusaldina, tačiau paverčia gaiviu ir erdviu. Kvapas yra lengvas, subtilus, pakylėjantis.

„Khadi“ mišinys „Pink Lotus“:

  • Drėkina ir maitina odą,
  • Antiseptikas,
  • Gydo odos uždegimus.
Rausvasis lotosas reguliuoja sebumo išsiskyrimą, gydo bėrimus. Šis „Khadi“ mišinys šviesina odos dėmes, mažina stresą ir neigiamas emocijas, atjaunina ir ramina odą.

Lotosinis mišinys buvo įsigytas ne gydyti odos problemoms, o kaip švelni ajurvedinė veido priežiūros priemonė, labiau atsižvelgiant į aromaterapines savybes. Labai patinka kvapas ir tai, kad mišinys yra lengvas, oda jį puikiai absorbuoja, kartu lieka drėgno vaizdo, kas labai gerai rytais sugroja kartu su mineraline kosmetika.

„Khadi“ aliejų mišinio „Pink Lotus“ sudėtis, INCIOryza sativa oil, Sesamum indicum oil**, Helianthus annuus oil**, Nelumbo nucifera, Rubia cordfolia, Centella asiatica, Ficus benghalensis, Lavandula angustifolia, Tocopheryl, Cananga odorata, Mimosa pudica, Cedrus deodara, Mimosa pudica, Cedrus deodara, Azadirachta indica, Daucus carota sativa, Geraniol*, Linalool*, Limonene*, Benzyl Alcohol*, Eugenol*, Benzyl Saliclate*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Coumarin*
* Component of natural essential oils
**from certified organic agriculture

„Khadi“ aliejų mišinio „Viola“ kaina 1,89 euro/10 ml, įsigyti galima Vokietijos  „Violey“, arba 1,99 euro/10 ml Austrijos „Ecco Verde“.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)